Cu fiecare articol Florentino Delure ajută un copil să crească “În brațele mamei”

Actele de binefacere aduc o satisfacție sufletească fiecăruia dintre noi, astfel încât ajutând oamenii ce au cu adevărat nevoie putem să ne simțim mândri și responsabili devenind un exemplu de urmat.  În perioada 12.08.2019 – 30.09.2019 compania Florentino Delure participă la un act de caritate în care orice persoană se poate alătura și poate face o faptă bună.

Efectuând o cumpărătură,  3% automat se atribuie spre Misiunea Socială “Diaconia” care este unicul centru specializat în asistenţa mamelor minore, iar prin intermediul proiectului ne propunem să-i oferim fiecărui copil şansa de a creşte alături de mamă şi s-o sprijinim prin asistenţă complexă. Bucuria rezultă din fapte și emoții dăruite , e un simțământ ce rezultă din starea de bine și pacea interioară. 

Procurând un costum pentru bărbați sau dameaccesorii personalizate de la Florentino Delure ai parte de o unicitate și plăcere reieșind din calitatea stofelor și serviciilor prestate. Împreună putem face un bine, schimbăm percepția și ajutăm prin contribuția financiară dar și prin emoțiile sincere ale copiilor neajutorați. 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *