Lansarea unei noi versiuni a paginii web

Cu ocazia campaniei aniversare „De 20 de ani schimbăm pentru că ne pasă” echipa Diaconiei lansează  noua versiune a paginii web.

Lansarea paginii web e primul eveniment din seria celor 20 de evenimente care vor marca aniversarea a două decenii de activitate a organizației noastre în Republica Moldova.

Ce veți găsi în pagină

Vă invităm să explorați conținutul pe care l-am inclus în fiecare categorie, pentru a ne cunoaște proiectele, beneficiarii, echipa și modalitățile  de a colabora cu noi, în contextul actual, printr-un click distanță.

În compartimentul Despre noi găsiți declarația noastră de misiune, veți face cunoștință cu membrii echipei noastre și cele mai recente rapoarte de activitate. La fel, veți cunoaște partenerii care susțin programele noastre prin inițiative de responsabilitate socială, donații și parteneriate.

În meniul Noutăți aflați informații despre cele mai recente evenimente din proiectele pe care le dezvoltăm.

La compartimentul Proiecte explorați cele mai importante proiecte aflate acum în derulare, impactul acestora și fotografii relevante cu beneficiarii: Banca de Haine, Apartamentul Social, Cantina Socială Mobilă, DARE, Centrul de Resurse, Centrul Maternal, Young Diaconia, Dezinstituționalizarea și Programul de prevenire a risipei de alimente. 

În Campanii vedeți cele mai mari proiecte naţionale de solidaritate socială dezvoltate de Diaconia.

La Donații explorați modalitățile prin care puteți #ajutacuDiaconia, atât personal, cât și cu echipa din care faceți parte.

În pagină găsiți și posibilitățile de a comunica cu echipa noastră, din orice colț al lumii, iar dacă nu recepționați încă newsletter-ul nostru lunar, vă puteți abona aici.

Amintim că în 2020, un an marcat de emergență sanitară și socială, am fost prezenți cu proiecte permanente sau intervenții  ocazionale în 81 de comunități. Activitatea noastră a fost sprijinită de sute de voluntari și donatori din Republica Moldova și diasporă.

2021 rămâne a fi un an în care solidaritatea ne poate ține împreună.

Prin acțiunile aniversare din acest ne-am propus să extindem spectrul de servicii oferite beneficiarilor, să atragem atenția opiniei publice față de problemele sociale identificate în comunități, dar și să creștem posibilitatea de conexiune cu programele Diaconiei.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *